April Skies

April Skies

Det är bara att konstatera att april 2011 blev en mycket intensiv geocahcingmånad för min del. Jag började månaden med en del av Bus Stop serien i Södermanland och sedan blev det en två dagars geocachingsemester tillsammans med wellner och Graazzt. Så redan den 8/4 hade jag nått upp i 98 funna cacher. Jag loggade sedan ett par till i Södertälje och den 13/4 hade jag alltså loggat 100 cacher. Nu kunde jag logga GC27NGC Challenge #81 – 100 finds in a month.

Ett stopp på Bus Stop

Vy utefter Bus Stop

wellner vid Källfallsgruvan

wellner i A Bluff Water Drop

Det var en gång

Hemma hos Sandström

Vårflod

Efter den 13:e blev det bara 5 till men en av de 5 var Öar i Måsnaren som var en kämpig multi som jag och wellner höll på med i två dagar. Vi var tvungna att passa in påskluncher och middagar.

drpeel styr kosan

wellner förbereder

Upp upp upp

Det har varit en rolig månad och det har varit väldigt roligt att umgåtts med andra geocachare och dela äventyr med dem. Vi har också varit runt och rekat inför Team Telges kommande nationaldagsevent.

Rekning inför event

Rekning inför event

Denna månad med 105 loggade cacher gjorde att jag i torsdags kunde logga Challengecachen GC27NGC Challenge #81 – 100 finds in a month och den ligger ju bekvämt nära jobbet så det var inga problem. Passade även på att besöka Skunkkallorna eftersom de börjat blomma och är tjusiga och överraskande där man möter dem i skogen.

Skunkkallor

De är stora

Nu ser jag fram mot nya härliga geocachingupplevelser och utmaningar i maj månad och även all planering och skapande av cacher till nationaldagseventet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.