En virtuell i Malmö

Första gången i Skåne sedan jag började med geocaching för över 12 år sedan. Var i Malmö för Unionens kongress under en vecka och det innebär arbete mellan 8-22 och ibland ännu längre. Korta pauser för lunch och fika. Det innebär att man inte har så mycket tid över till att se sig omkring och verkligen inte mycket tid över till geocaching.

Utsikten från mitt hotellrum (ja det är Turning Torso som lyser i höjden)

Kollade cachebeståndet mellan Malmö Centralstation och hotellet och det fanns en och annan trad, några virtuella och någon earthcache. Den absolut närmsta tradden var en HIPS som skulle kräva allt för mycket tid så den fick vara. Siktade in mig på några virtuella i närheten. Den ena så nära att den i princip var på hotellområdet.

Den första jag loggade på en snabb luncpromenad ca 5 minuter från hotell/konferenscentret var GC7B8KX Utblick. När jag kom fram var det ett par på cyklar som stod länge och väl och turades om att fota sig i utblicken. Stressad som jag var trodde jag aldrig de skulle bli klara. När de väl cyklat vidare så skyndade jag mig fram och fotade det som behövdes för denna virtuella cache.

En klaffbro från en svunnen tid. Tiden då Kockums varv var här.

Den andra cachen jag loggade var även det en virtuell och den fanns på hotell/konferenscentrets utegård och hette GC7B91G Malmö Live så efter en frukost så knatade jag ut i regnet och fotade mig och föremålet och sedan snabbt in igen.

Sista dagen för kongressen hade vi lite tid innan vi skulle äta middag på kongressfesten så då passade jag på att även logga GC7VGRJ Svart granit och GC61A18 Klaffbron från en svunnen tid, det blev en halvtimmes promenad i området och sedan tillbaka till hotellet för att vila och göra sig i ordning inför middagen.

Malmövy från hotellet

Kul att se lite av Malmö, vi hade en kort rundtur med buss också, men då hinner man inte kliva av och logga cacher direkt. Lite kul, den dagen vi hade rundtur med buss var samma eftermiddag som Zlatan var i Malmö för att avtäcka sin staty. Vi åkte tyvärr inte förbi statyn och missade Zlatan. 😀

Project 2019 avklarat: 33%
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.