Går mot 200

Sakta men säkert börjar jag närma mig 200 funna cacher (uppe i 194 funna). Jag borde inte haft några problem med att ha uppnått detta mål långt tidigare men eftersom jag geocachar i mån av tid så blir det mer sällan ibland. Nu är ju detta ingen tävling, men det är alltid roligt med statistik och att uppnå milstolpar. Nu när jag är nära 200 så kliar det i fingrarna att nå dit. Så var det det här med tiden. Kanske kan bli någon lunchtur denna vecka. 6 cacher borde ju inte vara några problem. Att det finns 4 ganska nya i Vagnhärad lockar ju till en liten tripp dit. Av en händelse så har jag ju ärende dit snart 😀

Skulle ju vara kul om den 200:e cachen var lite speciell. Min 100:e cache var efter en 11 cacher lång serie med en Mystery (Lite Stjärntecken/Starsign’s) som 12:e cache och slutklämmen på serien som just blev min 100:e. Det tog 2,5 timmar att knata runt och logga dem.

Nu ska jag titta lite på gc.com och se om jag kan komma på någon bra planering.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.