logo

Inga traddar

Hade tänkt mig att bara logga mystar och multis, och kanske en och annan letterbox och wherigo i år och det började bra. Nu har jag dock ”tvingats” logga ett par traddar mer eller mindre för att jag passerat de med mindre än en meter. Så det har ju bara varit till att logga. Jag går en tredagars kurs i Stockholm och det hör ju inte till vanligheterna att man har lite tid över i sitt normala farande till och från jobbet. Nu har jag ju inte siktat in mig på någon massjakt utan bara plocka några ”på vägen”

I går blev det Östertälje Station, en cacheburk som tjänat final åt en annan nu arkiverad myst som jag faktiskt FTF:ade. Nu loggade jag samma burk igen fast nu som trad med nytt GC.

Idag blev det en tur mot Gamla stan och reviewercachen GC430K7 XMAS2012 24 Old Town En snabblogg innan jag begav mig mot kurslokalen.

drpeel började med geocaching i april 2007. Gillar upplevelser i såväl natur som stad men gärna i övergivna miljöer både gamla och nya. Geocachar så mycket det går i mån av tid, gärna med mountainbike. Var en del av numerade insomnade Team Telge.

Kommentera

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.