Mjukstart på geocachingåret 2016

Det kom snö innan nyår 2015 vilket innebär att januri inleddes med kyla och snötäcke i år. Det har varit något dygn med plusgrader annars mest minus hittills i januari och ned mot 17 minus stundtals. En decimeter snö ungefär. Mitt geocachingår 2016 inleddes med lite mysterylösning på en lunch på jobbet när det var lugnt. GC69137 Alway Available verkade vara lite knepig och när den kom ut så tittade jag lite kort på den men nu en lugn lunch på jobbet så trillade poletten ned och jag fick snabbt grönt i checkern. Ingen brådska att åka och logga utan jag tog det på vägen hem från jobbet.

Den 21/1 var jag och min fru upp till Kungsholmen för ett läkarbesök och var lite tidiga så då passade vi på att ta en liten promenad i närområdet och loggade GC548HH Timmen är kommen och GC2B2Y0 Karlbergskanalen . Det var lite kallt men solen sken och det var klarblå himmel.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.