logo

PUB Crawl Stockholm South

PUB crawl på söder

Denna myst GC2Q1HJ PUB CRAWL STOCKHOLM SOUTH som innefattar en runda bland trevliga pubar på söder har funnits ett tag men det har inte blivit av att logga den. Senaste tiden har Cashman64 och Årstafrun väckt frågan om inte jag ville hänga på dem på denna runda. Det gällde bara att hitta ett datum som passade oss alla och helst innan december då det blir så mycket annat.

mbis och självaste CO mtekla. Efter jobbet åkte jag med Årstafrun som åkte och lämnade bilen hemma och så tog vi bussen in till Gullmarsplan där vi mötte upp mbis. Därifrån blev det tunnelbanan bort mot Medborgarplatsen och så promenerade vi bort till första steget i denna 9 pubar långa myst. Här letade vi lite väl länge innan vi började hitta något. Cashman64 dök upp och sedan också CO mtekla som teg som muren. Vi for runt som bara den och till slut kom pubägaren ut och undrade om vi var någon myndighet som skulle till och göra något tillslag. Sedan hittade vi i alla fall det vi letade efter och vi kunde dra vidare.

Nu blev det ett snabbt skridande framåt och pubar och delsteg avverkades i en rask takt. Jag, Cashman64 och mtekla tyckte nog att det var lite för lite öl och pubbesök på insidan. Vi hade sett fram mot ett lite annorlunda scenario.

Hallå, inte glömma öl och mat

Men nu böjade det även kurra i magen och vi försökte få bord inne på Soldat Svejk, men det var fullt, OT (Oliver Twist) likaså och på Akkurat var det också fullt, men där flörtade vi till oss ett bord och väntade ut några gäster som var på väg vidare. Så nu äntligen fick vi lite öl innanför västen och även lite god mat.

Här hade vi det så bra att vi höll på glömma bort att vi skulle fortsätta mystrundan. Efter ett antal öl, god mat och många roliga samtal om geocachingerfarenheter med mera så begav vi oss ut i Stockholmsnatten igen.

Finalen

Nu hade vi inte så många steg kvar och när vi samlat in all info vid sista puben i rundan, Half Way Inn så gick vi in och tog en öl där med och räknade på all information vi samlat på oss. När Årstafrun och mbis räknat och jag och Cashman64 tillsammans med mtekla mest druckit öl så gick vi ut och promenerade bort till finalen. Väl framme vid finalen var det inga problem att lokalisera burken. CO berättade om den fantastiska originalburken som tyvärr försvann. En riktig large. Synd, men denna final fungerar finfint den med.

Jättekul att gå en sådan här pubrunda med glada geocachare. Det lyser upp och värmer i novemberkyalan.

drpeel började med geocaching i april 2007. Gillar upplevelser i såväl natur som stad men gärna i övergivna miljöer både gamla och nya. Geocachar så mycket det går i mån av tid, gärna med mountainbike. Var en del av numerade insomnade Team Telge.

Kommentera

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.