1500 cacher!

Geocachelogg nr 1500

Idag på juldagen loggade jag min geocache # 1500. Det har dock tagit sin lilla tid då jag började med geocaching 3/4 2007. Då hade jag som mål att logga ungefär 4 per månad. Vid den tiden fanns det inte så många cacher i Södertälje med omnejd om man jämför med idag. Sedan har min geocachingaktivitet gått både upp och ned under åren och i år var det riktigt trögt under första halvåret. I augusti kom jag dock igång lite mera och insåg nu att jag var nära 1500 burkar.

Orientering

Det passade sig bra då att en myst av Cashman64 fick bli min 1500:e logg. Närmare bestämt denna GC5J02R – Södertälje Orientering Det var en rätt knepig myst som jag klurade en del med utan att få rätt ingång. Jag fick sedan en push som gav mig lite mer att tänka på och då började polletterna trilla ned. Riktigt smart och kul upplägg.

När det var dags att logga så kom CO med förslaget att vi skulle ta en löprunda till området och sedan låta mig leta rätt på finalen. Det var 4-6 minusgrader men soligt mitt på dagen då vi drog iväg. Väl på plats letade jag runt lite och CO övervakade med intresse hur jag gick tillväga. Sedan fick jag syn på intressant objekt och cachen kunde loggas.

Sakta men säkert loggar jag mig fram mot 2000 som är nästa mål.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.