Put You in the Cache

drpeel in a jar

De senaste dagarna har solen värmt upp en hel del och det börjar droppa och rinna från taken och slaska ordentligt på vägar och trottoarer. Denna vinter har varit snörik och kall och det är en hel del snö som ska smälta bort. Idag har jag börjat fundera lite på mitt cachebestånd och har tänkt att lite längre fram i vår göra en liten underhållsrunda och se hur lådorna som inte har haft så många besök under vintern klarat sig samt att även samtidigt fundera på om jag ska revidera mitt cachebestånd. Kanske finns det någon cache som inte riktigt blev som man hoppats eller av en eller annan anledning är läge att arkivera. Jag vet med mig att jag har några cacher som jag funderat på att arkivera eller göra om och förbättra. Både låda och placering  kan i vissa fall vara i behov av ändring.Vet inte vilket som är bäst egentligen. Att arkivera och börja på ny kula om cachen är ”dålig” eller att flytta och göra om befintlig.

Grämer mig lite över det faktum att jag missade att lägga loggböckerna i min Måsnarenrunda i zip-lock påsar. Burkarna är i alla fall Curverburkar med god förslutning så det kanske har gått bra ändå. Zip-lock påsar är på väg när jag ska ut på underhållsrundan. Hur kunde jag glömma det?

Så kan jag väl passa på att nämna att det idag har passerat 1 miljon aktiva utlagda geocacher globalt sett. Fantastiskt, och av 1 miljon geocacher har jag hittat 279. Har lite kvar på min ToDo lista. Nä, jag cachar på i den takt jag gör, ca 125 per år har det blivit. Kanske vågar mig på en liten ökning där till ett snitt på 20 funna i månaden istället för 10 funna per månad.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.