Slí – Hälsans stig

Långpromenad på Slí – Hälsans stig

Slog ett slag för hälsan och tog en långpromenad längs Slí Hälsans stig i Nykvarn. Det blev en rejäl långpromenad på nästan 3 timmar och 14 km tillryggalagt. 23 cacher loggade under promenaded blev belöningen samt lite trevlig motion och förhoppningsvis en förbättrad hälsa.

Innan promenaden hade jag även löst några mystar i serien som jag passade in längs rutten och loggade. Vädret var grått och rätt kallt men jag var väl klädd och trivdes bra på min promenad. Fantastiskt skönt att kunna promenera runt så här och cacha i lugn och ro. Hade ett otroligt flyt också med letandet och det var bara en som jag inte hittade och den hade DNF:ats av flera innan så jag la inte så mycket krut på den.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.