Geocoins

Skramlar i fickan

När jag började med geocaching 2007 så var jag inte så intresserad av coins eller andra trackables. Jag var inte insatt i vad det var eller hur det fungerade. När jag nästan ett år efter jag började med geocaching fick upp lite intresse ändå så plockade jag med mig ett par coin som jag såg hade droppats i en cache utanför Södertälje. Den ena av de två var en Geocaching – All in one – Around the world 2007. Det var ett snygg coin och det andra myntet var också rätt snygg, kommer inte ihåg exakt vad det var. I denna veva så härjade en coin- tjuv i hela storstockholm och snodde coins och ersatt med lappar med dravel på.

Intresse för geocoins

Intresset för coin dalade lika fort som det dök upp. Nu 2014 så fick jag ändå för mig att skaffa några egna coins. Jag har skaffat några achievercoins och några andra som jag tyckte var trevliga. Ett av de coin jag köpt är bl a ett Geocaching – All in one – Around the world 2007. Exakt ett sådant som var det första jag plockade med mig och flyttade till en annan burk.

Personliga samlingen

Nu kommer jag nog inte lägga några coins i burkar för vidare färd i första taget utan de får stanna hemma i prylhyllan och tas med på event m.m.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.