logo

Projekt Maintenance

Ligger lågt

Efter att i år bara ha loggat 19 burkar vilket är den lägsta loggningsfrekvensen jag haft sedan jag började 2007 har jag nu börjat få igång cachandet igen. Jag börjar med att göra underhåll på mina egna cacher där en del underhållsbehov har blivit liggande sedan i mars eller ännu längre. Nu hade jag en lista på 13 cacher som krävde ett eller annat ingrepp för att fungera. Under denna vecka har jag fixat 10 av de och två till har jag klara hemma som bara ska ut och placeras på nytt.

Underhåll utfört

Känns skönt att få till en del underhåll. Vissa cacher har arkiverats och det får vara så. En del cacher behöver inte leva för alltid. Jag brukar revidera mina cacher och titta på besöksfrekvens, fp och logginnehåll. De som inte håller måttet funderar jag på att lägga ned till förmån för andra. En viktig aspekt jag väger in dock är att jag inte helst plockar bort några av mina egna cacher som är placerade innan 2009. Av eget historiskt intresse. 🙂

drpeel började med geocaching i april 2007. Gillar upplevelser i såväl natur som stad men gärna i övergivna miljöer både gamla och nya. Geocachar så mycket det går i mån av tid, gärna med mountainbike. Var en del av numerade insomnade Team Telge.

Kommentera

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.