Inför geocache #1200 och mystery #100

Geocaching handlar en hel del om siffror och statistik och det är ofrånkomligt att man vill uppmärksamma när man loggar ett viss jämt antal. Jag har nu kommit till det läget att jag loggat 1198 geocacher varav 99 av dessa är av typen Unknown (Mystery). Det är alltså två jubileum som står för dörren. Normalt sett vill man ju gärna att en jubileumslogg ska vara lite speciell. Nu har jag sedan 20/1 gått med knäfraktur och hoppar på kryckor och kan inte köra bil så mitt geocachande har blivit rätt begränsat. Idag har jag i alla fall planerat att åka en tur med min mor som chaufför.

Eftersom läget är som det är så fokuserar jag på cacher i närområdet som är loggningsbara utefter mina förutsättningar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.