logo

Årets första runda

Första cachen loggad i år

I fredags var det dags att återigen ta sig an rundan med luciaburkar från luciaeventet i Tveta 2014. Strax före jul så tog jag och Årstafrun en lunchrunda och plockade nästan hälften. Vi gjorde en lite missbedömning på vägval till mysten så vi fick lite tidsbrist. Vi fick planera om lite och tog oss tillbaka till parkeringen istället.

Idag gick det bättre. Riktigt bra flyt med loggandet. Det var bara det att det var otroligt isigt och blött på stigarna (löparspåren) i skogen. Vi halkade runt lite och tempot drogs ned en aning då vi inte ville riskera några brutna ben eller liknande.

Åtta cacher blev det och vi avslutade rundan med en myst innan vi begav oss tillbaka till parkeringen. 4 km promenad genom isiga, blöta och mycket hala stigar i skogen blev det.

drpeel började med geocaching i april 2007. Gillar upplevelser i såväl natur som stad men gärna i övergivna miljöer både gamla och nya. Geocachar så mycket det går i mån av tid, gärna med mountainbike. Var en del av numerade insomnade Team Telge.

Kommentera

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.