logo

Sista fredagen i månaden – Lunchevent

Sedan länge har det funnits en tradition bland geocachare i Södertälje att samlas och äta lunch sista fredagen i månaden. I början var det ofta på Scanias eller Astra-Zenecas lunchrestauranger men har med tiden allt oftare bokas in på olika lunchrestauranger runt om i Södertälje. Vid några enstaka tillfällen har detta anordnats som event men oftast bara som ”vanlig” sammankomst.

Denna sista fredag i september så är det Årstafrun som anordnat ett event ute i Pershagen. Jag och Årstafrun har skapat tre cacher till luncheventet en myst, en multi och en trad.

Kul att se att det kom ett gäng glada, hungriga och trevliga cachare. Vi åt mat och diskuterade lite cacher och erfarenheter och när klockan slog tolv så gav vi oss ut på en gemensam cachingrunda.

Vädret var riktigt skönt denna höstdag och efter loggning av cacher var det bara att dra sig tillbaka till jobbet en stund.

drpeel började med geocaching i april 2007. Gillar upplevelser i såväl natur som stad men gärna i övergivna miljöer både gamla och nya. Geocachar så mycket det går i mån av tid, gärna med mountainbike. Var en del av numerade insomnade Team Telge.

Kommentera

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.