43 cacher i juli?

43 cacher på 31 dagar

Jag har som mest tagit 31 cacher på en kalendermånad och historiskt sett så har mitt geocachande gått ned en smula under juli och augusti när man har semester. Det hela beror nog på att man är ledig tillsammans med hela familjen och geocachingen står inte överst på prioritetslistan när hela familjen är med.

Tittar man på statistiken har jag tagt mellan 2-4 caher under just juli månad sedan 2007. Under senaste tiden snittar jag ändå 16 cacher i månaden. Nu har jag då tänkt mig komma upp i 400 funna cacher under juli månad och det innebär då att jag måste logga minst 43 cacher under denna månad.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.